• Startsida

Fjälkinge scoutkår

 

Vi har funnits i byn i över 80 år och vill att byns barn och ungdomar ska få tillgång till en härlig scoutanda. Vårt terminsprogram är annorlunda för varje termin och uppbyggt efter scoutmetoden som bl.a består av friluftsliv, lära genom att göra och patrullsystem. Vi håller till i vår fina scoutstuga Backagården som ligger på Lillis backe.

Scouterna är en arena där unga tillsammans med vuxna skapar sina egna äventyr, lär sig saker, utvecklar ledarskap och samarbete, träffar nya kompisar och har KUL.

 

Är du gammal eller ung och känner att du vill få lite scoutfeeling, tveka inte att ta kontakt med någon i styrelsen. Alla är lika välkomna !

 

Scouterna gör unga redo för livet, genom att arbeta i små grupper, patruller, där alla får synas och vara delaktiga. I patrullerna lär sig scouterna att samarbeta, leda andra och att visa hänsyn. Vi lär oss genom att göra och våga misslyckas och prova igen. Vi försöker vara utomhus så mycket som möjligt. Naturen erbjuder fantastiska upplevelser och skapar utmaningar för patrullens samarbetsförmåga.

Vill du bli scout så kontakta någon av avdelningsledarna.

För ytterligare information, vänligen kontakta Christina Nyström
Mobil 0703-465826 E-post: christina.nystrom@willandsfarm.se

 

Har du idéer eller tips om vilken sorts information du skulle vilja ha på hemsidan? Skicka gärna in formuläret nedan så vi kan utveckla hemsidan efter era önskemål!

Aktuellt

Kolla gärna in vår Facebook sida!